DONATS i col·laboradors

En aquesta secció trobareu una pinzellada sobre els donats o estadants (i també algunes altres criatures) que actualment es cuiden de l'hostatgeria del castell. Ells vos prepararan un pa amb oli per menjar amb els peus penjats del marge, un arròs sec de bacallà, una espatlleta de mè al forn... o si més no, vos serviran una beguda refrescant després de la pujada. Quedar a dormir dalt del castell després de la reforma, és un dels luxes que tothom es pot permetre. El telèfon de contacte és: 971 182 112


Natxo Bou Palmés

Nascut a la ciutat de Barcelona, és filòleg de formació. Després d'uns anys d'exercir com a professor, se'n va cuidar durant set anys d'un alberg a Prat del Comte, un poblet de Tarragona.

Des del juny de 2007 ajudava Xisco (l'anterior donat) en les tasques de l'hostatgeria. A partir del 12 de març de 2012, després de la reforma integral de les estances del refugi, ell i la seva parella -na Myriam-  en són els donats.

Les seves principals aficions són la muntanya i viatjar en bicicleta.


Myriam Viña Miralles

Nascuda a Prat de Comte, un poblet de la Terra Alta (Tarragona), és enginyera de mines de formació.

Abans del març de 2012, també havia compartit tasques de suport a l'hostatgeria del castell com el mateix Natxo.

Actualment combina les feines al castell amb projectes de cooperació internacional.

Les seves principals aficions són, com no!, la muntanya i viatjar en bicicleta. 


Joan Vidal Nadal

Nascut a Manacor l'any 1980 és jardiner i estudiós dels microorganismes i l'agricultura orgànica. 

Començà a realitzar tasques de suport als donats el 2012 i d'ençà del 2013 és codonat. Allà dalt és qui principalment se'n cuida de les someres, na Tita i en Damià (aquest un ase).

La seves aficions van lligades a la muntanya, la flora, els bolets...David Bou Palmés

Nascut a la ciutat de Barcelona, es va incorporar el 2018 a l'equip que regenta l'hostatgeria. 


Julio Téllez Manzanares

Nascut a Managua, Nicaragua, l'any 1968, arribà a Mallorca el 2005 en visita turística. Tornà el 2007 per establir-se definitivament a Alaró, on s'ha dedicat a fer de jardiner i tasques de manteniment.

D'ençà de 2013 col·labora amb els donats en les tasques de l'hostatgeria. 

Les seves aficions són també els jardins i la muntanya.Gabriel Alexandre Llodrà Pizà.

Nascut al 1986 i natural d´Alaró. Va estudiar Història a la Universitat de les Illes Balears i a la Universitat de Granada, així com Arqueologia a la Universitat de Santiago de Compostela. S´està especialitzant en arqueología medieval, a les branques d'arqueología altomedieval cristiana i islàmica. Des del 2013 ha iniciat un procés integral d´investigació arqueològica al Castell. 


Laus Fullana Gomila

Nascuda a Ciutat l'any 1982, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

Cursà també estudis de teatre al Col·legi de Teatre de Barcelona. En aquest camp, ha fet alguns muntatges amb la creació d'una petita companyia pròpia.

Actualment viu a Felanitx on darrerament hi ha fet una intervenció en motiu del dia Internacional de la Dona com homenatge a les dones del poble.

Sempre que pot, combina la seva creació artística amb les tasques de suport a l'hostatgeria del castell.


Tita


Damià